Befektetési Alapok

Duna Takarék Bank Zrt. ügynökként részt vesz befektetési jegyek forgalmazásában is, így Ügyfeleink számára ez a megtakarítási forma is elérhető.

Részletes információk a Diófa Alapkezelő Zrt. honlapján olvashatóak: https://www.diofaalapkezelo.hu/

A befektetési szolgáltatáshoz és kiegészítő szolgáltatásokhoz kapcsolódó költség és díjtételeket az MTB Zrt. mindenkor hatályos Általános díjjegyzéke tartalmazza, amely az MTB Zrt. Befektetési szolgáltatási tevékenységre és kiegészítő szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatának mellékletét képezi.

Az értékpapír számlán kezelt megtakarítások a Befektető-védelmi Alap (BEVA) által biztosítottak (befektetésvédelem). További részletek a http://bva.hu/hu/befekteto-vedelem/altalanos-informaciok/ weboldalon találhatóak.

A Magyar Nemzeti Bank a befektetési lehetőségekről, a tőzsdéről, illetve a kötvényekről szóló tájékoztató füzeteinek elérhetősége: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/penzugyi-navigator-fuzetek

További információ általánosságban a befektetésekről és a megtakarításokról az MNB alábbi weboldalán érhető el: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/befektetes-megtakaritas