Tájékoztatás befektetési szolgáltatási szünnapokról

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt (Székhelye: 1122 Budapest, Pethényi köz 10.), hivatkozással a Bszt. 123. § (1) bekezdésének h) pontjára – közzéteszi, hogy a befektetési szolgáltatási tevékenység és kiegészítő szolgáltatási szünnapot és korlátozott forgalmazási és elszámolási napokat tart az alábbiak szerint:

  • 2019. október 21. napjára az MTB Zrt bankszünnapot hirdet, az MTB Zrt.-nél és függő ügynökei kirendeltségeiben a befektetési szolgáltatási ügyfélfogadás szünetel, valamint az Electra Internet Banking szolgáltatás sem elérhető. 
  • 2019. november 4-5. napján a Takarékbank Zrt. (1122 Budapest, Németvölgyi út 97.), mint az MTB Zrt. befektetési szolgáltatási tevékenység és kiegészítő szolgáltatást közvetítő függő ügynöke, bankszünnapot tart, kirendeltségeiben az ügyfélfogadás szünetel.

2019. november 4-5. napján a befektetési jegyek forgalmazása, a banki elszámolás, valamint az Electra Internet Banking szolgáltatás is szünetel.  A hivatkozott időszakban az MTB Zrt. Üzletszabályzatának 9. számú mellékletében szereplő egyéb közvetítőknél – a befektetési jegy forgalmazáson kívül -  zavartalanul igénybe vehetik a befektetési szolgáltatásainkat.

 

Megértését köszönjük!