Bemutatkozás

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

 

Szeretettel köszöntöm Önöket honlapunkon a DUNA TAKARÉK BANK Zrt. vezetői és munkatársai nevében.

Reméljük, a közeljövőben személyesen is üdvözölhetjük bankfiókjaink egyikében, ahol szívesen állunk rendelkezésükre pénzügyeik intézésében.

Mindent megteszünk azért, hogy pénzügyi igényeiket megoldjuk, legyen szó hitelfelvételről, számlavezetésről, megtakarítási lehetőségek nyújtásáról, értékpapírok vásárlásáról, vagy bankkártya ügyletekről.

Bankunk száz százalékban magyar tulajdonú, négy megyében fiókkal rendelkező regionális hitelintézet. A kis szigetközi településektől Mosonmagyaróváron, Győrön, Esztergomon és Székesfehérváron át Budapestig vagyunk jelen és szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Nagyon büszkék vagyunk takarékszövetkezeti gyökereinkre, az elmúlt 57 éves működésünkre, hiszen ez adta, és adja fundamentumát ügyfeleink töretlen bizalmának.

Több évtizedes szerves fejlődésünk során mindig ügyfeleink érdekeit helyeztük előtérbe. Így tudtuk kialakítani azt a családias légkört, ami fiókjainkat jellemzi, és így tudtuk elsajátítani azt a rugalmasságot, kommunikációs képességet, ami mindig a megoldások keresését priorizálja és helyezi előtérbe.

Gyökereink erősek, ügyfeleink száma folyamatosan nő, forgalmunk száz milliárdos nagyságrendű.

Az elmúlt időszak legnagyobb feladatát, a deviza és forint hiteles ügyfelekkel történő elszámolást a vonatkozó törvények szerint megtettük.

Kijelenthetjük, hogy Bankunk tisztességesen bánt ügyfeleivel, az elmúlt tíz évben a lakossági forint hiteleknél nem hajtottunk végre egyoldalú kamatemelést.

Tevékenységeink közül kiemelkedik a hitelezés, az ügyfelek céljai megvalósításának kölcsön adásával történő segítése. Mind a vállalkozói, mind a lakossági ügyfélkör finanszírozásában nagy tapasztalattal, több évtizedes hagyománnyal rendelkezünk. Szinte minden célra és eszközre tudunk megfelelő kondíciókkal rendelkező versenyképes terméket nyújtani, legyen szó beruházásról, forgóeszköz igényről, lakásépítésről és -vásárlásról.

Aktívan közvetítjük az államilag támogatott konstrukciókat. Ennek jegyében bekapcsolódtunk az NHP programokba, a támogatott lakáshitelek folyósításába és a CSOK, illetve az ÁFA / adó-visszatérítési támogatás igénylések lebonyolításába.

Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal, keressék fel fiókjainkat, tárgyaljanak képzett szakembereinkkel, hogy segítséget nyújthassunk álmaik megvalósításához.

 

Győr, 2017. november

 

Illés Zoltán

elnök