ONLINE BENYÚJTHATÓ NYILATKOZAT Fizetési moratórium 2. igénybevételére és / vagy jogosultság bejelentésére 2021. január 1. – 2021. június 30. között

Az alábbi nyilatkozat kitöltésével és továbbküldésével Ön tájékoztatja Bankunkat, hogy a 2020. évi CVII. törvényben meghatározott 4 társadalmi csoport egyikébe tartozik és/vagy fizetési moratóriumot kíván igénybe venni.

Az adatlap csillaggal jelzett mezőinek kitöltése kötelező. Az adatlap beküldésének fogadásáról, Önt ugyanezen az oldalon egy üzenetben tájékoztatjuk.

 

NYILATKOZAT

A nyilatkozat kitöltésével Ön jelzi, hogy az egyes kiemelt társadalmi csoportok, valamint pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozások helyzetének stabilizálását szolgáló átmeneti intézkedésekről  szóló 2020. évi CVII. törvény 6. §-a értelmében meghatározott 4 csoport valamelyikébe tartozik. Nyilatkozik továbbá, hogy a fizetési moratórium 2 lehetőségével élni kíván.

Az érintett hitelben szereplő felek közül elegendő egy adós feltüntetése (adóstárs, kezes, zálogkötelezett stb. rögzítése nem szükséges).

Több fennálló hitel esetében, vegye figyelembe, hogy a kérelmét az Ön által jelzett hitel(ek)re tudjuk figyelembe venni.
A hitel egyértelmű beazonosításához szükséges megadnia a hitelt egyedileg jellemző azonosítóját.

 

Tudomással bírok az egyes kiemelt társadalmi csoportok, valamint pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozások helyzetének stabilizálását szolgáló átmeneti intézkedésekről szóló 2020. évi CVII. törvény rendelkezéseiről, nyilatkozatomat annak ismeretében, a Duna Takarék Bank Zrt. tájékoztatását követően tettem meg.

Tudomással bírok arról is, hogy a nyilatkozat szerinti körülményeket igazolnom kell és hogy a nyilatkozatomat a törvény rendelkezéseinek megfelelőn 2021.06.30. napjáig bármely időpontban megváltoztathatom, amennyiben a törvényben megjelöltek szerinti jogosultságom fennáll.

 

Adatkezelési tájékoztató hitel törlesztőrészlet moratóriumhoz »