ONLINE BENYÚJTHATÓ KÉRELEM Hitel továbbfizetési szándék jelzése Lakossági ügyfeleknek

Az alábbi adatlap kitöltésével és továbbküldésével Ön tájékoztatja Bankunkat, miszerint a hitele törlesztőrészletének megfizetését továbbra is teljesíteni szeretné. Az adatlap csillaggal jelzett mezőinek kitöltése kötelező. Az adatlap beküldésének fogadásáról, Önt ugyanezen az oldalon egy üzenetben tájékoztatjuk.

KÉRELEM

hitel törlesztőrészlet tovább fizetésére

Jelen kérelemmel a Duna Takarék Bank Zrt. felé fennálló hitelem törlesztőrészletének megfizetését továbbra is teljesíteni szeretném, mert nem kívánok élni a fizetési moratórium lehetőségével.

Az érintett hitelben szereplő felek közül elegendő egy adós feltüntetése (adóstárs, kezes, zálogkötelezett stb. rögzítése nem szükséges). 

Több fennálló hitel esetében, vegye figyelembe, hogy a kérelmét az Ön által jelzett hitel(ek)re tudjuk figyelembe venni.
A hitel egyértelmű beazonosításához szükséges megadnia a hitelt egyedileg jellemző azonosítóját.
Ez lehet a hitel szerződésszáma vagy a hitel elszámolási számlaszáma. Ezen adatokat a megtalálja a hitel szerződésben vagy a hitel egyenlegközlőben.

Jelen kérelmét bármikor visszavonhatja a veszélyhelyzet fennállásának időtartalma alatt, így Önre is érvényes lesz a fizetési moratórium.

 

A kérelem kitöltésével és beküldésével jelzi a Bank felé, hogy a hivatkozott kölcsönszerződés törlesztőrészletének megfizetését továbbra is szeretné teljesíteni a jelen nyilatkozat megtételét követő időponttól esedékes törlesztések vonatkozásában. A fizetési moratóriumot ettől az időponttól nem kívánja igénybe venni.

A kérelem feldolgozási ideje 5 banki munkanap.

 

Adatkezelési tájékoztató hitel törlesztőrészlet moratóriumhoz »