ONLINE BENYÚJTHATÓ KÉRELEM Hitel továbbfizetési szándék visszavonása Lakossági ügyfeleknek

Az alábbi adatlap kitöltésével és továbbküldésével Ön tájékoztatja Bankunkat, miszerint a hitele törlesztőrészletének megfizetésére irányuló, korábbi kérelmét visszavonja, és élni kíván a fizetési moratórium lehetőségével. Az adatlap csillaggal jelzett mezőinek kitöltése kötelező. Az adatlap beküldésének fogadásáról, Önt ugyanezen az oldalon egy üzenetben tájékoztatjuk.

 

KÉRELEM

hitel törlesztőrészlet tovább fizetésére beadott kérelem visszavonására

 

A Bankhoz korábban benyújtott kérelmem visszavonása. Jelen kérelemmel a Duna Takarék Bank Zrt. felé fennálló hitelem törlesztőrészletének továbbfizetésére utaló korábbi kérelmemet visszavonom, és élni kívánok a fizetési moratórium lehetőségével.

 

Az érintett hitelben szereplő felek közül elegendő egy adós feltüntetése (adóstárs, kezes, zálogkötelezett stb. rögzítése nem szükséges).  

 

Több fennálló hitel esetében, vegye figyelembe, hogy a kérelmét az Ön által jelzett hitel(ek)re tudjuk figyelembe venni.

A hitel egyértelmű beazonosításához szükséges megadnia a hitelt egyedileg jellemző azonosítóját.

Ez lehet a hitel szerződésszáma vagy a hitel elszámolási számlaszáma. Ezen adatokat a megtalálja a hitel szerződésben vagy a hitel egyenlegközlőben.

A kérelem feldolgozási ideje 5 banki munkanap.

 

Adatkezelési tájékoztató hitel törlesztőrészlet moratóriumhoz »