ONLINE BENYÚJTHATÓ KÉRELEM Hitel továbbfizetési szándék jelzése Lakossági ügyfeleknek

Az alábbi adatlap kitöltésével és továbbküldésével Ön tájékoztatja Bankunkat, miszerint a hitele törlesztőrészletének megfizetését továbbra is teljesíteni szeretné. Az adatlap csillaggal jelzett mezőinek kitöltése kötelező. Az adatlap beküldésének fogadásáról, Önt ugyanezen az oldalon egy üzenetben tájékoztatjuk.

KÉRELEM

hitel törlesztőrészlet tovább fizetésére

Jelen kérelemmel a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásainak enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III.18.) Korm rendelet 1.§ (1) bekezdése alapján a Duna Takarék Bank Zrt. felé fennálló hitelem törlesztőrészletének megfizetését továbbra is teljesíteni szeretném, mert nem kívánok élni a fizetési moratórium lehetőségével.

Az érintett hitelben szereplő felek közül elegendő egy adós feltüntetése (adóstárs, kezes, zálogkötelezett stb. rögzítése nem szükséges). 

Több fennálló hitel esetében, vegye figyelembe, hogy a kérelmét az Ön által jelzett hitel(ek)re tudjuk figyelembe venni.
A hitel egyértelmű beazonosításához szükséges megadnia a hitelt egyedileg jellemző azonosítóját.
Ez lehet a hitel szerződésszáma vagy a hitel elszámolási számlaszáma. Ezen adatokat a megtalálja a hitel szerződésben vagy a hitel egyenlegközlőben.

Jelen kérelmét bármikor visszavonhatja a veszélyhelyzet fennállásának időtartalma alatt, így Önre is érvényes lesz a fizetési moratórium.

 

A kérelem kitöltésével és beküldésével jelzi a Bank felé, hogy a hivatkozott kölcsönszerződés törlesztőrészletének megfizetését továbbra is szeretné teljesíteni a jelen nyilatkozat megtételét követő időponttól esedékes törlesztések vonatkozásában. A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásainak enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III.18.) Korm rendelet 1.§ (1) bekezdése szerinti fizetési moratóriumot ettől az időponttól nem kívánja igénybe venni.

 

 

Adatkezelési tájékoztató hitel törlesztőrészlet moratóriumhoz »